Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (2024)

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (1)

In ons familiebedrijf creëren we met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Dit doen we dan ook met liefde voor jouw bijeenkomst!

Neem contact op

Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (2)

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (3)

Full-service locatie voor unieke eventbelevingen

In ons familiebedrijf creëren we met ons gedreven en betrokken team en ons full-service concept, unieke eventbelevingen. We willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Waar we dat doen? In onze compleet vernieuwde evenementenlocatie! Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland willen wij iedere bijeenkomst bijzonder maken.

Onze locatie beschikt over 2 event area’s en 22 subzalen. We hebben in onze plenaire ruimtes spectaculaire podia met projectiedecors van 81 m2 oppervlakte en 45 meter breed. Daarnaast beschikken we over een hospitality area van 3.000 m2 met daglicht, een groot Lounge & Work area en een sfeervolle, groene tuin van maar liefst 2.150 m2. Zo is er altijd genoeg ruimte voor jouw gasten om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te ontspannen. Op onze locatie faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten van 40 tot 3.000 gasten.

Het NBC is trouwens supergoed te bereiken. Zowel met het OV, de tram vanaf Utrecht Centraal stopt voor de deur, als met de auto vanaf de A2, A12 en A27. Parkeren doe je bij ons gratis op de 1.300 plekken rondom onze locatie.

NBC facts

Ons bedrijf in cijfers

1992

Oprichting van ons familiebedrijf door de familie Van Hooijdonk met als eerste locatie het NBC Congrescentrum

2006

Uitbreiding met Green Village als tweede evenementenlocatie waarna het in de jaren steeds groter gebouwd is

2024

Lancering van het geheel vernieuwde NBC Congrescentrum op 1 maart 2024

Onze kernwaarden

De kern van ons familiebedrijf

Binnen ons familiebedrijf staat plezier centraal. Plezier in het samen organiseren van een evenement, in het gastvrij ontvangen van de gasten en in ons werk an sich. Plezier hebben we met elkaar, het verhoogt het succes van alle bijeenkomsten en maakt van iedere dag een feestje! Onze slogan is dan ook niet voor niets al jaren ‘be nice, be social and have fun’. Naast plezier hebben we nog vier andere kernwaarden:

Vertrouwen

Wij zijn van mening dat vertrouwen in elkaar aan de basis ligt van succes en een goede samenwerking. We bieden onze opdrachtgevers, gasten en collega’s daarom een veilige omgeving waarin we met wederzijds respect op elkaars verantwoordelijkheid kunnen vertrouwen. Net zoals in een familie.

Kwaliteit

Wij willen evenementen faciliteren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Iedere dag en bij ieder event proberen wij het maximale resultaat te halen. Deze hoge mate van kwaliteit waarborgen wij door te blijven innoveren en investeren in onze locaties, faciliteiten en team.

Gedreven

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het succes van de events die wij faciliteren. Deze gedrevenheid zorgt ervoor dat wij geen uitdaging uit de weg gaan en altijd nieuwe dingen blijven proberen. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal ondersteunen en blijven verrassen.

Betrokken

Wij besteden veel tijd, liefde, zorg en aandacht aan de evenementen die wij faciliteren. Deze mate van betrokkenheid zit versleuteld in ons DNA, maakt ieder event bij ons een beleving en zorgt voor langdurige relaties met opdrachtgevers, leveranciers en onze collega’s.

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (4)

Duurzaamheidsbeleid

Events van de toekomst

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (5)

We willen iedere bijeenkomst bijzonder maken door duurzaam te blijven innoveren en investeren in onze mensen, locatie, techniek en services. Op onze locatie staat duurzaamheid dan ook centraal. We zijn namelijk van mening dat wij als evenementenlocatie het voortouw moeten nemen in een branche die niet echt bekend staat om haar duurzame karakter. Wat we daar allemaal voor doen? Lees daarvoor ons duurzaamheidsbeleid.

Lees meer

Het NBC Team

Ons volledige team staat voor je klaar

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (6)

Daniëlle
Sales

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (7)

Bo
Events

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (8)

Karen
Projecten

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (9)

Richard
Events
Ontmoet het team
Check de beschikbaarheid

Jouw event bij het NBC?

Wil jij jouw event organiseren op onze locatie, direct de beschikbaarheid checken of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Check beschikbaarheid

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (10)Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (11)Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (12)

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (13)

Check beschikbaarheid

Genoeg ruimte voor jouw event

Event Area 1900 gasten plenair 12 subzalen 81 m² projectiedecor hospitality area Event Area 1900gasten plenair12subzalen81m² projectiedecorhospitality areaEvent Area 21.750 gasten plenair 10 subzalen 45 meter 3D-projectiedecor hospitality area Event Area 21.750gasten plenair10subzalen45meter 3D-projectiedecorhospitality areaLounge Area250 gasten plenair 8 subzalen eigen buitenruimte hospitality area Lounge Area250gasten plenair8subzaleneigen buitenruimtehospitality area

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (14)

Onze andere eventlocatie

Bijeenkomsten in het groen

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (15)

Vlakbij het NBC staat middenin het groen onze evenementenlocatie Green Village. Deze locatie beschikt over elf verschillende ruimtes met elk een unieke look & feel. Bij Green Village faciliteren we zakelijke events tot 250 gasten plenair en bedrijfsfeesten tot 500 gasten. Ook voor persoonlijke gelegenheden, zoals een bruiloft of jubileum ben je bij Green Village aan het juiste adres.

Bekijk Green Village

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze locatie of over onze dienstverlening? We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQ.

Beschikt het NBC over een buiten terrein?

Zeker! Onze sfeervolle, groene tuin van 2.150m² biedt uiteenlopende mogelijkheden voor jouw bijeenkomst met een capaciteit van 2.000 gasten voor bijvoorbeeld lunch, borrel of diner.

Hoe is jullie bereikbaarheid?

Het NBC is strategisch gelegen nabij de A2, A12 en A27 in het hart van Nederland. Daarnaast is de het NBC is perfect te bereiken met het OV binnen 15 min sta je met tram 20 of 21 van Utrecht centraal op de stoep.Op het parkeerterrein rondom het NBC Congrescentrum bevinden zich 1.300 gratis parkeerplaatsen en 25 laadpunten voor elektrische auto’s. Plan je route viaGoogle Maps. We hebben ons adres er alvast ingezet.

Welke techniek is inbegrepen in de evenementenhallen?

Onze evenementenhallen, de Event- en Grand Hall, bieden een indrukwekkende technische setup:Event Hall:

  • Beschikt over een 45 meter breed podium met een projectiedecor van gelijke breedte, het grootste van Nederland.
  • Het decor in de Event Hall maakt driedimensionale en full HD-resolutie projecties mogelijk, waardoor je een verbluffende indruk maakt op je gasten.

Grand Hall:

  • Hier projecteer je haarscherp in full HD-resolutie op een projectiescherm van maar liefst 81 vierkante meter.
  • Het scherm staat tussen twee organische decorwanden met LED-lijnen voor extra visuele impact.
  • Het verhoogde podium van 25 meter breed is voorzien van speelse LED-lijnen, wat diepte toevoegt aan de presentatie.

Gemeenschappelijke kenmerken:

  • Alle ruimtes worden sfeervol ingericht en voorzien van voldoende meubilair voor het aantal gasten.
  • De hospitality area is voorzien van thematische foodcorners en verse bloemen op de tafels en zitjes.
  • Profiteer van een professionele lichtinstallatie inclusief rigging, dimmers, front- en tegenlicht, en LED lampen.
  • De zaal is uit te lichten in elke gewenste RGB-kleur, om de gewenste sfeer te creëren.
  • Geniet van een spectaculaire geluidskwaliteit dankzij de nieuwste line array luidsprekers.
  • Het geluid wordt ondersteund door 6 draadloze microfoons en benodigde randapparatuur.
  • Gedurende het programma zijn er drie technici aanwezig om de presentatie(s), audio en licht optimaal te configureren en te coördineren.
  • Je gasten kunnen gebruik maken van ons snelle wifi-netwerk, voor naadloze connectiviteit.

Hoe gaan jullie voedselverspilling tegen?

We hebben een no waste policy om voedselverspilling tegen te gaan. We merken dat no shows op evenementen zorgen voor de grootste voedselverspilling. Daarom is het erg belangrijk om het aan- maar vooral ook het afmelden voor gasten eenvoudig te maken. Om het belang hiervan aan te tonen, hebben we er speciaaldeze videoover gemaakt die opdrachtgevers kunnen inzetten tijdens het uitnodigingstraject.Als extra maatregel zijn wij een samenwerking aangegaan met hetplatform Too Good To Go. Met deze samenwerking gaan we niet alleen voedselverspilling tegen, maar zorgen we er ook voor dat overgebleven gerechten een tweede kans krijgen bij de gebruikers van het platform.

Naar de FAQ

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze locatie? Neem dan contact op met Cindy. We helpen je graag!

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (16)

Cindy
Sales
Informatie aanvragen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Blijf tweemaal per maand op de hoogte van al het nieuws uit het NBC en de eventbranche.

Over ons familiebedrijf - NBC Congrescentrum (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 5714

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.